Door onze persoonlijke aanpak voelt u zich geen nummer bij ons, maar een gewaardeerde klant. 

Wat we doen

Een nieuwbouw of renovatie? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Als u kiest voor MB Traprenovatie, dan zal onze persoonlijke en professionele aanpak u zeker aanspreken.

De meest snelle en voordeligste optie is het vernieuwen van enkel de traptredes en stootborden, met eventueel als optie verlichting in de trap verwerkt.
Maar om de trap helemaal compleet te renoveren bieden wij u ook de mogelijkheid aan om de zijwangen (zijkanten) van de trap te renoveren. Hierdoor heeft uw trap een totaal nieuwe uitstraling die tevens ook nog eens onderhoudsarm is.
Voor beide opties bent u bij ons op het juiste adres.


Heeft u een open trap in de woonkamer en zou u daar een gesloten trap van willen maken? Ook hiervoor hebben wij verschillende oplossingen die wij graag met u bespreken. Denk aan het realiseren van een gesloten trap met trapkast voor extra bergruimte. Maar om te kijken wat bij u en uw woning past, gaan wij graag met u in gesprek.

Kennismaken

Wij komen bij u thuis

Wanneer u een offerte aanvraagt, komen wij zelf bij u langs en kunnen wij uw wensen bespreken. Na afloop krijgt u ter plekke een vrijblijvende offerte.


Gratis inmeetservice

Als u de keuze heeft gemaakt om akkoord te gaan met een offerte van MB traprenovatie, komt de monteur bij u langs om de trap gratis in te meten.


Deskundig advies

U krijgt deskundig advies van ons.
Niet door een verkoper, maar door een specialist die het vak verstaat. Degene die uw wensen met u doorspreekt is tevens uw monteur.


Garantie

Wij bieden u uiteraard garantie aan op de renovatie van uw trap.