De mogelijkheden 

Bij een traprenovatie zijn de mogelijkheden eindeloos.
De meest voor de hand liggende renovatie is het renoveren van de  traptreden met de stootborden.
Toch zijn er ook andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het bekleden van de zijkanten van de trap of het toevoegen van verlichting.
MB Traprenovatie komt altijd eerst de mogelijkheden bespreken en daarbij hoort uiteraard het gratis inmeten van de trap.

Overzettreden

 

Wat zijn nou overzettreden?
Zoals het woord het al zegt zijn overzettreden speciale treden die wij over de bestaande traptreden heen plaatsen. 
Hierdoor krijgt uw trap een totaal ander uiterlijk en kunt u uw droominterieur verwezenlijken. 

Overzettreden bestaat uit meerdere lagen. De basislaag is altijd gemaakt van MDF of multiplex. De toplaag van overzettreden die wij gebruiken zijn van laminaat of eikenhout, afhankelijk van de wensen die u heeft.

Stootborden

De stootborden zitten aan de achterkant van de traptreden.
U kan ervoor kiezen om de stootborden in dezelfde kleur te nemen als de traptreden, maar dit kan uiteraard ook in een totaal andere kleur of van een ander materiaal zijn.

Over de oneindige mogelijkheden die hierin zijn kan MB Traprenovatie u uitstekend adviseren en u daardoor ondersteunen in de keuzes die u moet maken. 


Wangen

Wat zijn nou de wangen van een trap?
Hiermee wordt de zijkant van de trap bedoeld. Deze wordt ook wel een trapboom genoemd. Een wang van de trap bestaat uit een zijkant en een bovenkant dat samen 1 geheel vormt. 


Er zijn verschillende manieren om de renovatie van de wangen aan te pakken. U kunt ervoor kiezen om de wangen onbehandeld te laten en dan blijven de wangen zoals deze bij uw huidige trapbekleding ook zijn. Mocht u de wangen niet volledig willen laten renoveren, maar wel meer bij de gerenoveerde trap laten passen, dan kunt u ervoor kiezen de wangen te (laten) schilderen. Maar naast deze opties is er ook de mogelijkheid om de wangen mee te laten renoveren met de rest van de trap. Als u kiest voor deze optie, dan zullen de wangen helemaal passen in de nieuwe stijl van uw trap.

MB traprenovatie heeft ook het renoveren van de wangen zich eigen gemaakt. Het renoveren van de wangen zal de kers op de taart zijn en het zal ogen of u een volledig nieuwe trap heeft aangeschaft.

 LED verlichting

Wilt u uw trap echt een luxe uitstraling geven, dan heeft u bij ons ook de mogelijkheid om uw trap uit te rusten met led verlichting.
Hierin zijn verschillende opties mogelijk die wij graag met u bespreken.

MB Traprenovatie zal ook hierin met u meedenken om tot het gewenste resultaat te komen.